Biográfia

BIOGRÁFIA
1974 április.15.-én Pécsett születtem,Almásy Norbert néven anyakönyveztek.Tanulmányaim elvégzése után,viszonylag hamar kikerültem a Nagybetűs elétbe és önellátó lettem.Sokfelé kellett dolgoznom,ezen kívül munka mellett képeztem magam.
Zenei érdeklődésem már kisgyerek koromtól megvolt,köszönhető ez apám orsós magnójának és a hatalmas zenei gyüjteményének.Első saját kazettás magnómat a 11. születésnapomra kaptam és itt dőlt el,hogy én a szórakoztatóiparral akarok foglalkozni.Az iskolában először teadélutánok,majd a sulibulik házigazdája lettem.
Az igazi saját egész estés bulimat,
16 évesen kultúrházakban kezdtem szervezni kb. 300 ember részvételével.
Itt kóstoltam bele,milyen nagyszerű tömegeket szórakoztatni és megismertetni velük akkori kedvenceimet.Pár buli után sajnos életem új mederbe terelődött.
Főállást válaltam egy kereskedelmi cégnél.Úgy alakult,hogy volt részem kipróbálni mást is az éjszakában,kidobónak álltam egy Tolna megyei disco-ban.
Pár év alatt kiderült,ebből is meg tudok élni,de azért a szívem mindig a dj pultba húzott.
Zenei gyüjteményem akkor már teljes volt és naprakész.
Főállásom volt így a kidobói állást hátrahagytam.
1999-ben először a bonyhádi Atlasban kaptam lehetőséget és még ebben az évben a péntek-szombat este házigazdája lettem a pécsi Extreme Clubnak.Ettől kezdve folyamatos felkéréseket kaptam nagyobb kluboktól.
2000-ben a nagykanizsai Éden Club szombat esti házigazdája lettem és pár évig ott,majd még pár kanizsai klubban voltam házigazda.
2001-ben pedig a pécsi Boccaccio Mega Club péntek estéit csináltam 3 éven át.
Technikámat folyamatosan fejlesztettem,ahogy a zenéket is,hogy mindig az akkori trendeknek és közönségnek megfelelő legyen.
Elértem azt amire mindig is vágytam,népszerű lettem és azt csináltam amit szeretek,a hobbym lett a munkám.
A hétvégéken kívül már a hétköznapjaim is a szórakoztatatással teltek,a kereskedelmi cég mellett ahol állandó alkalmazásban álltam már heti kétszer álltam a pultban és egyetemi bulikat csináltam.,
minden kedden a jog, közgázt a pécsi B’52-ben,
csütörtökön pedig az orvosit a POTE B kollégiumában.
2004-ben a dombóvári XXL Disco Club szombat esti házigazdája lettem és lehetőségem nyílt együtt dolgozni kollégákkal.
A magyar élvonalból szinte mindekivel (Sterbinszky,Newl,Budai,Peat Jr.,Náksi vs. Brunner,Szatmári),hogy csak pár nevet említsek,
ezen kívül jó pár nemzetközi vendéggel (Cascada,Jan Wayne,Rocco,Pulsedriver,Brooklyn Bounce,Observer) is játszottam együtt.
Pár klub ahol az évek alatt játszottam
Nagykanizsa:Mexx,C1
Pécs:Irish Pub,Sörház
Bóly:T-Boy,
Lengyeltóti:Tango Club
Szigetvár:Labirintus Club
Utolsó rezidenciám a pécsi Stardust Club 2009 nyarán.
Jelenleg privát bulikat csinálok,állandó rezidenciám nincs,de folyamatos felkéréseim vannak születésnapokra,leány-és legénybúcsukra baráti találkozokra.Minden korosztálynak a megfelelő zenével,elérhető,minőségi szórakoztatást kínálva.

1974 április.15.-én Pécsett születtem, Almásy Norbert néven anyakönyveztek.Zenei érdeklődésem már kisgyerek koromtól megvolt, köszönhető ez apám szalagos magnójának, hatalmas zenei gyűjteményének és színes zenei ízlésének.Első saját kazettás magnómat a 11. születésnapomra kaptam és itt dőlt el, hogy én a szórakoztatóiparral akarok foglalkozni.Az iskolában először teadélutánok, majd a sulibulik házigazdája lettem.

Az igazi saját egész estés bulimat, 16 évesen kultúrházakban kezdtem szervezni kb. 300 ember részvételével.Itt kóstoltam bele milyen nagyszerű tömegeket szórakoztatni és megismertetni velük akkori kedvenceimet.Pár buli után sajnos életem új mederbe terelődött. Főállást vállaltam egy kereskedelmi cégnél.Úgy alakult, hogy volt részem kipróbálni mást is az éjszakában, kidobónak álltam egy Tolna megyei disco-ban. Pár év alatt kiderült, ebből is meg tudok élni, de azért a szívem mindig a dj pultba húzott. Zenei gyűjteményem akkor már teljes volt és naprakész. Főállásom volt így a kidobói állást hátrahagytam.

1999-ben először a bonyhádi Atlasban kaptam lehetőséget és még ebben az évben a péntek-szombat este házigazdája lettem a pécsi Extreme Clubnak.Ettől kezdve folyamatos felkéréseket kaptam nagyobb kluboktól.

2000-ben a nagykanizsai Éden Club szombat esti házigazdája lettem és pár évig ott, majd még pár kanizsai klubban voltam házigazda.

2001-ben pedig a pécsi Boccaccio Mega Club péntek estéit csináltam 3 éven át. Technikámat folyamatosan fejlesztettem, ahogy a zenéket is, hogy mindig az akkori trendeknek és közönségnek megfelelő legyen. Elértem azt amire mindig is vágytam, népszerű lettem és azt csináltam amit szeretek, a hobbim lett a munkám. A hétvégéken kívül már a hétköznapjaim is a szórakoztatással teltek, a kereskedelmi cég mellett ahol állandó alkalmazásban álltam már heti kétszer álltam a pultban és egyetemi bulikat csináltam,

minden kedden a jog, közgázt a pécsi B’52-ben,

csütörtökön pedig az orvosit a POTE B kollégiumában.

2004-ben a dombóvári XXL Disco Club szombat esti házigazdája lettem és lehetőségem nyílt együtt dolgozni kollégákkal. A magyar élvonalból szinte mindekivel (Sterbinszky, Newl, Budai, Peat Jr., Náksi vs. Brunner, Szatmári),hogy csak pár nevet említsek, ezen kívül jó pár nemzetközi vendéggel (Cascada, Jan Wayne, Rocco, Pulsedriver, Brooklyn Bounce, DJ Observer) is játszottam együtt.

Pár klub ahol még az évek alatt játszottam:

Nagykanizsa: Mexx , C1

Pécs: Irish Pub , Sörház

Bóly: T-Boy

Lengyeltóti: Tango Club

Szigetvár: Tajti Club , Labirintus Club

Utolsó rezidenciám a pécsi Stardust Club 2009 nyarán.

Jelenleg privát bulikat csinálok, állandó felkéréseim vannak esküvőkre, születésnapokra, leány- és legénybúcsúkra, céges és baráti találkozókra.Minden korosztálynak a megfelelő zenével, elérhető, minőségi szórakoztatást kínálva.